onsdag 23. januar 2013

Flott dag

Heii folks!=) Længe sian.. Må bære beklag før dæ, men e har rætt åg slætt ikke hatt ti.... (a)

Du sitter på PC'en litt for lenge på kvelden og tenker, shit, burde vel kanskje ha lagt meg nå.. Men du får likevel ikke lagt deg.. sitter litt til og tenker, nå må jeg gjøre det ass! Du legger deg og prøver å få sove, men  ruller bare frem og tilbake fordi du aldri sovner. Plutselig er du borte, og du hører vekkerklokka.. Grusomt.. Du lar klokka slumre en stund, og til slutt står du opp. Samtidig tenker du "ah, godt at jeg bare har en skoletime i dag da (09:15-10:00)".. Og da har det kanskje gått tre kvarter eller no'. Du får på deg klærne og sliter litt med den nye buksa du kjøpte i går til 700,- på Jack&Jones (men heldigvis var det salg, så du fikk to for en). Du går og surrer litt i stua og sliter med å finne noe mat fordi du egentlig ikke er sulten.. du fortsetter å surre litt rundt i stua, og til slutt ender du opp i sofaen.

Tiden har kommet for at du må begynne å gjøre deg klar til å dra på skolen.. Du pakker veska de (må jo bruke (manne)veske nå som man går VITENSKAP på UNIVERSITET i OSLO) og kler på deg et tykt lag med klær så du så vidt får på deg ytterjakka. så står du i ganger og er klar til å gå.. Men.. shit, du glemmer å pakke ledninga til headsettet innenfor klærne..

Du har kommet deg ut og er på tur til bussen.. Du ser bussen kommer kjørende og du må løpe.. Veldig kjipt siden du er veldig trett, men litt greit også siden du får varmen i kroppen. Du sitter på bussen og har lyst til å sove, men du holder deg våken. Du går av bussen og går deretter på t-banen. Sitter på toget og holer på å sovne der også, men du klarer å holde deg våken. Du ser på klokka og ser at du slipper å løpe fra t-banen og opp til skolebygget. Du sitter der med et smil om munnen og tenker igjen "ah, godt at jeg bare har en skoletime i dag da".

Du går ut av vognen, går til bygget, inn døra, ned trappa og langs gangen. Du ser at døra er lukket og tenker "hmh, så rart at.. Det bruker den jo ikke å være". Så tar du tak i dørhåndtaket.. *knirk-knarke*. Døre er låst.... -,- Du blir stående der en liten stund og tenker "ånei, ikke si at jeg har fri nå som jeg først er her"..Du tar fram mobilen og sjekker ut timeplanen din som ligger på nettet og finner ut at "heyy, e har jo faktisk fri-,-".

Hater når det skjer....

Toby

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar