tirsdag 19. februar 2013

Mmmmhm:)

Hallo folkens!:) Må bære beklag atter ein gång førr at e ikke har blåggæ på
ei stunn.. :/ Men sånn e dæ..

Sian sist har dæ nå skjedd litt a kvart=)

En typisk periode for de fleste er vel slik som mine.. Du får besøk av en kompis av deg som skal være med nedover til Kristiansand for å ta en førprøve i teori og gehør den 26. januar. Dere er så heldig at dere får bo
hos noen folk som tilfeldigvis har gått på Hedmarktoppen sammen med deg den  helga dere er der så dere slipper å bruke penger på overnatting. Dere kommer fram etter en lang togtur som var forsinket med en hel time... Chiller'n max og testergehøret på hverandre.
Dagen har kommet for prøve. Du spiser en god frokost, tar bussen nedover til skolen der prøven skal være, du ser en del andre folk og tenker "hmm, de hær skal jeg kanskje gå i klasse med til neste år.. og da må jeg bli kjent med enda flere mennesker igjen". Navnene blir ropt opp og du registrerer deg for ditt og datt. Du kommer inn til prøvesealen og setter deg ved en pult. Mye snakking pågår. Prøven begynner og du tenker  "hah, lol, har du ikke mer enn det her? Bring it", men litt senere tenker du "høh, hva er det her? Det her har jeg ikke vært borti før".
Du kommer ut fra prøvesalen og tenker over det du har gjort og sier for deg selv "Fytti grisen, den her var vanskelig:o Og jeg som faktisk går MUSIKKVITENSKAP på UNIVERSITETET i OSLO. Jeg burde jo klart dette ganske greit", men neida.
Jaja, life goes on og du skal tilbake til der du "bor". Går på bussen, og prater med kompisen din om prøven og annet. Du går av bussen og holder på å tryne fordi du ikke ser hvor fortauskanten er (hater når dét skjer).

Etter noen timer tar dere flyet tilbake til Oslo for at det viste seg å faktisk være billigere enn å ta tog hjem.
Etter noen dager reiser kompisen din hjem igjen og du er tilbake på skolebenken igjen. Dagene går og du venter på svar på om du har bestått prøven eller ikke.. Du gjør andre ting som å henge med venner, trener for å bli stor, osv, osv..

Fredag 15. februar ringer du inn til hun som har med prøven å gjøre. Du snakker med henne, og det viser seg at mailadressen din er feil, så derfor har du ikke fått svar på den. Litt etter sender hun deg en mail om bestått eller ikke bestått prøve. Du åpner mailen, du leser det som står og blir litt satt ut, rett og slett. Flere ting lyser opp hverdagen din og du tenker at endelig skjer det noe spennende i livet ditt også!

#Digger #når #det #skjer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar